​​​

BTMC De Zande Indoor

Sportzaal De Zande – Campus Beernem – Sint-Andreaslaan 3-7, 8730 Beernem  

Bekijk op kaart

De prijs voor de sessie is 5 EURO en wordt ter plaatse betaald tijdens het event. 

De plaatsen zijn beperkt (12 man). Zowel leden als niet leden worden voor deze editie zijn toegelaten maar we geven uiteraard leden voorrang om deel te kunnen nemen. Indien we met meer dan 12 piloten zijn dan worden de personen die er niet meer bijkunnen persoonlijk via email verwittigd en dit avond VÒÒR het evenement.  

Tot het eind van dit jaar geven we niet leden van BTMC de opportuniteit om de indoor activiteit te testen. Vanaf 1 jan 2020 worden niet leden  geacht om lid te worden van BTMC. 

Toeschouwers/geïntereseerden zijn ook altijd welkom.

Als niet lid is het is absoluut noodzakelijk dat je een Burgelijke Aansprakelijkheid verzekering hebt. Dit om eventuele materiële en fysieke schade te dekken.

Er kan enkel gevlogen worden met indoor vliegtuigen, drones en heli’s van minder dan 250gr. Drones zijn beperkt tot 250 gr met propellors van max. 3 inch.

 

De Zande is een gesloten instelling dat wil zeggen dat we niet zomaar kunnen doen wat we willen.

Daarom zijn er specifieke regelingen:

  1. Om praktische redenen is het verplicht je in te schrijven
    Niet ingeschreven is geen toegang tot de zaal.
  2. Toegang tot de zaal kan vanaf 5 minuten voor aanvangsuur tot maximum 15 min. na aanvangsuur. Kom dus op tijd want tijdens de vliegsessie worden de deuren niet meer geopend.
  3. Draag schoenen met een witte zool. Er worden schoenovertrekken voorzien tegen 1 euro.
  4. Parkeer jullie niet op plaatsen die toegangen hinderen van De Zande of van medewerkers. Hulpdiensten moeten steeds vlotte toegang hebben.
  5. Iedereen wordt geacht om kennis genomen te hebben van het reglement – Lees het Indoor Reglement
  6. Je zal persoonlijk verwittigd worden als je kan komen via email. Indien je geen email krijgt dan is de sessie volzet.
  7. Tijdens het evenement kan je ons bereiken in De Zande op nummer: 050806742